Audi s SUV e-tron válcuje konkurenci, nejen co se týče elektrických pohonů

Audi přichází se sportovně laděnou edicí svého modelu e-SUV. Progresivní, hluboce sportovní vzhled exteriéru s černým rámečkem Singleframe a černými kryty vnějších zpětných zrcátek, interiér s oranžovými akcenty – Audi představuje své plně elektrické modely SUV e-tron a e-tron Sportback v černé edici S line.

Audi mělo s e-trony velmi úspěšný start do éry udržitelné mobility. V roce 2020 bylo e-SUV společně s e-tron Sportback nejprodávanějším elektrickým modelem německého prémiového výrobce, přičemž poptávka vzrostla o téměř 80 procent oproti předchozímu roku. Audi e-tron bylo nejprodávanějším automobilem na norském trhu při porovnání s konkurencí, jenž ještě stále prodává převážně vznětové nebo zážehové motory.

Série e-tron bude v modelovém roce 2022 ještě atraktivnější. Druhá integrovaná nabíječka bude k dispozici pro všechny verze a modely, což zvýší výkon při nabíjení střídavým proudem (AC) z 11 na 22 kW a výrazně zkrátí dobu nabíjení. Pro exteriér je k dispozici vzhledový balíček black plus s černými kroužky a odznaky e-tron; pro interiér je nyní čalounění Dinamica k dispozici plošně. Streamovací služba Amazon Music je nyní volitelně k dispozici jako nová služba Audi connect.