NIO nejspíše nastoupí do šesté sezony s Turveyem a Ma Čching-Chuou

Soupiska jezdců pro příští rok je očividně uzavřená. Posledním týmem, u kterého se čekalo na oznámení jezdecké sestavy, bylo NIO 333. Očekávalo se, že si čínská stáj ponechá Toma Dillmanna, který dokonce na začátku června tvrdil, že je jeho kontrakt již téměř jistý. Zatímco osud jeho týmového kolegy Olivera Turveyho byl na spadnutí. Avšak opak je pravdou.

Nyní se zdá, že ten, kdo vyjde na prázdno, bude právě Dillmann. Podle informací portálu e-racing365.com si závodní sedačku udrží spíše Turvey po jehož boku by měl závodit navrátilec Ma Čching-Chua.

Číňan však není ve formuli E žádným nováčkem, neboť v sezoně 2015/16 nastoupil do čtyřech závodů za tým Aguri, na začátku sezony 2016/17 oblékl overal Techeetahu a v předminulém ročníku se objevil na startu v Paříži a New Yorku s týmem NIO. Nicméně ani v jedné z ePrix nebodoval a jeho nejlepším výsledkem bylo 11. místo v Londýně (2. sezona).

Finální podobu jezdeckého složení by mělo NIO oznámit během předsezónních testů ve Valencii, kterých by se měl zúčastnit i Dillmann.